Home

Skin Improvement

Permanent Make-up

Gezichtsreiniging

Over ons

Contact

Dr. Papikian Skin Health Clinic - manuele gezichtsreiniging

SKIN CLEANSING

Mechanisch (handmatige reiniging) wordt uitgevoerd door dokter zelf met behulp speciale instrumenten en gespecialiseerd schoonheidsproducten.

Gezichtsreiniging manueel of ultrason scrub

Dr. Papikian Skin Health Clinic

Een gezichtsreiniging start met een intakegesprek om zeker te zijn dat de juiste methode gekozen wordt. We doen dit op basis van uw wensen, uw huiddtype en de staat van uw huid. Een warm onthaal is voor ons erg belangrijk en een deel van de welness ervaring voor u. 

Dr. Papikian Skin Health Clinic - microneedling

MANUAL CLEANSING
gezichtsreiniging

}

60 minuten

Gezicht, hals, decolleté

Ontdek deze effectieve gezichtsreiniging, waarbij we speciaal ontwikkelde tools gebruiken om onzuiverheden, zoals mee-eters, dode cellen en overtollig talg, zorgvuldig te verwijderen. Met onze professionele aanpak krijgt uw huid een diepgaande reiniging en wordt uw gezicht weer stralend en fris. Ervaar onze speciale behandeling en zie zelf het verschil dat een manuele gezichtsreiniging kan maken voor uw huid.

ULTRASON SCRUB
GEZICHTSREINIGING

}

45 minuten

Gezicht, hals, décolleté

Bij deze behandeling krijgen de diepere cellen van uw huid als het ware een trillingsmassage door ultrasone akoestische golven. Hierdoor verwijderen we dode cellen, vet, talgafscheiding en mee-eters. Het stimuleert ook de collageenproductie en celregeneratie waardoor het ook een anti-verouderingseffect heeft.

Dr. Papikian Skin Health Clinic - hydrafacial

belang van een professionele gezichtsreiniging

Een goede professionele gezichtsreiniging is van cruciaal belang voor een stralende huid. Door dagelijkse blootstelling aan vuil, talg en make-up hopen zich onzuiverheden op die de poriën verstoppen en de huid dof maken. Een grondige reiniging verwijdert deze onzuiverheden, waardoor de huid frisser en gezonder oogt. Bovendien helpt het bij het voorkomen van acne, mee-eters en andere huidproblemen. Professionele behandelingen bieden ook diepere reiniging, exfoliatie en hydratatie, waardoor de huidtextuur verbetert en fijne lijntjes verminderen. Daarnaast bevordert een goede reiniging de opname van huidverzorgingsproducten, waardoor ze effectiever zijn. Regelmatige reiniging vermindert ook het risico op vroegtijdige veroudering, doordat het de huid hydrateert en de elasticiteit behoudt. Een professionele reiniging gaat verder dan wat thuis mogelijk is, omdat het gebruikmaakt van geavanceerde technieken en producten die specifiek zijn afgestemd op het huidtype en -conditie. Kortom, een goede professionele gezichtsreiniging is essentieel voor een gezonde, stralende huid die er op haar best uitziet.

Niet helemaal zeker welke behandeling het best bij u past? Geen zorgen:

 

GESLOTEN

Dit zal sluiten in 0 seconden