Home

Skin Improvement

Permanent Make-up

Gezichtsreiniging

Over ons

Contact

Dr. Papikian

OVER ONS

Dr. Papikian – esthetische dermatologie, dermato-venereoloog en specialist in correctie van leeftijdsgebonden veranderingen.

Dr. Papikian Skin Health Clinic

Ontdek de expertise van Dr. Milena Papikian in het verbeteren van uw natuurlijke schoonheid.

Dr. Papikian expert in estetische dermatologie

vooraanstaande expert in esthetische dermatologie

Dr. Milena is een gewaardeerde en ervaren , dermato-venereoloog en specialist op het gebied van correctie van leeftijdsgebonden veranderingen.

Met een indrukwekkende verzameling diploma’s, certificaten en getuigschriften biedt Dr. Papikian hoogwaardige esthetische behandelingen.

Dr. Papikian als gerenommeerd spreker en docent

Met meer dan 17 jaar ervaring heeft Dr. Milena deelgenomen aan tal van internationale conferenties als spreker en docent voor artsen. Haar passie voor kennisdeling heeft haar vervolgens ertoe aangezet artikelen te schrijven in vooraanstaande medische tijdschriften, waarin ze haar inzichten en expertise deelt.

Dr. Papikian - docent en spreker
Dr. Papikian - threadlifting

Draadimplantologie – Dr. Papikian’s specialisatie in threadlifting

Als lid van de Vereniging voor Draadimplantologen (threadlifting) heeft Dr. Papikian zich gespecialiseerd in deze innovatieve technieken voor niet-chirurgische facelifts. Met behulp van oplosbare draden kan ze op veilige wijze verjonging en verstrakking van de huid bereiken, met langdurige resultaten en minimale hersteltijd.

Een persoonlijke benadering door Dr.  Papikian voor uw schoonheidsdoelen

Elke persoon heeft unieke schoonheidsdoelen. Daarom biedt Dr. Milena een persoonlijke benadering, waarbij ze uw wensen en verwachtingen zorgvuldig in overweging neemt. Ze zal samen met u een behandelplan opstellen dat aansluit bij uw individuele behoeften, om zo de best mogelijke resultaten te behalen.

Dr. Papikian - persoonlijk
Dr. Papikian - opleiding en ervaring

Kwaliteit en veiligheid gegarandeerd

Met haar uitgebreide opleiding en ervaring zorgt Dr. Papikian altijd voor hoogwaardige behandelingen. Ze staat bekend om haar uitstekende resultaten en tevreden klanten. De dokter maakt gebruik van geavanceerde technieken en kwalitatief hoogwaardige producten om de veiligheid van haar patiënten te waarborgen. Of het nu bijvoorbeeld gaat om het verminderen van rimpels, het verstevigen van de huid of het creëren van een jeugdige uitstraling, Dr. Papikian biedt op oplossingen op maat.  U kunt erop vertrouwen dat u in deskundige handen bent.

OPLEIDING EN ERVARING

• 1999-2005 Diploma Huisarts bij Staats Medical University

• 2005-2007 Primair specialisme in dermatovenerologie – Instituut voor medische en sociale rehabilitatie.

• 2007 – 2008 Medische Academie voor postdoctoraal onderwijs van het Federaal Agentschap voor Gezondheid en Sociale Ontwikkeling. Gespecialiseerd in therapeutische cosmetologie.

• + Internationaal Instituut voor Esthetische Geneeskunde. Behandeling met botulinetoxine.

• + Internationaal Instituut voor Esthetische Geneeskunde. Mesotherapie in cosmetologie.

• 2008-2009 Internationaal Instituut voor Esthetische Geneeskunde. Training in contouren.

• 2009-2010 Training bij Aptos. Over het gebruik van draadlift.

• 2012-2013 Faculteit Nascholing van Medisch Hulpverleners van het RUDN Medisch Instituut. Specialiteit Cosmetologie.

• 2011-2012 Onderzoeksinstituut voor spoorwegen van de federale dienst voor toezicht op de bescherming van consumentenrechten en menselijk welzijn.

• 2015-2016 Organisatie van zorg en volksgezondheid.

• 2021-2022 Faculteit Nascholing van Medisch Hulpverleners van het RUDN Medisch Instituut. Specialiteit Cosmetologie, hogere kwalificatie.

 

GESLOTEN

Dit zal sluiten in 0 seconden