Home

Skin Improvement

Permanent Make-up

Gezichtsreiniging

Over ons

Contact

Dr. Papikian Skin Health Clinic - permanent make up - lippigmentatie

PERMANENT MAKE UP

U kan bij ons terecht voor het aanbrengen, corrigeren, bijwerken en verwijderen van permanente make up.

 

Dr. Papikian Skin Health Clinic

Alle PMU-behandelingen starten met een intakegesprek om te weten wat uw wensen zijn. Een warm onthaal is voor ons erg belangrijk en een deel van de welness ervaring voor u.

Wat is PMU?

Het inbrengen van een speciaal pigment in de bovenste lagen van de dermis met behulp van een naald om een ​​permanent patroon op het gezicht te creëren om bepaalde gelaatstrekken te benadrukken, accentueren, corrigeren, verbeteren of sier make-up na te bootsen. Met behulp van permanente make-up is het mogelijk om de vorm van wenkbrauwen, lippen, oogleden te verbeteren, een kleurcorrectie van het gezichtsovaal te creëren, blos op de wangen na te bootsen, donkere kringen onder de ogen te verlichten en nog veel meer.

Dr. Papikian Skin Health Clinic - permanent make up

Deepliner

}

90 – 120 minuten

Tussen de wimperharen om de wimpers voller te laten lijken en de ogen meer te laten spreken

Procedure waarbij een getrainde professional semi-permanente pigmentatie aanbrengt langs de wimperlijn om de illusie van vollere en donkerdere wimpers te creëren. Het kan helpen om de ogen te definiëren en het aanbrengen van dagelijkse eyeliner overbodig te maken. Het resultaat blijft langdurig zitten en vereist weinig onderhoud.

Eyeliner of Eyeliner met wing

}

90 – 120 minuten

Lijntje boven en/of onder oog

Procedure waarbij een permanente eyeliner wordt aangebracht op het bovenste of onderste ooglid. Het creëert een langdurige en gedefinieerde look zonder dagelijkse make-up. Het vereist vaardigheid van een getrainde professional en kan jarenlang meegaan.

Dr. Papikian Skin Health Clinic - permanent make up
Dr. Papikian Skin Health Clinic - permanent make up - lippigmentatie

Lippigmentatie

}

90 – 120 minuten

Inkleuren van de lippen, corregeren van vorm

Cosmetische procedure waarbij kleurpigment in de lippen wordt ingebracht om een langdurige kleur en vorm te creëren. Het kan helpen om de lippen voller te laten lijken.

Powderbrows

}

90 – 120 minuten

Wenkbrauwen vormen en kleuren

Techniek waarbij de wenkbrauwen worden ingevuld met kleine puntjes pigment. Dit geeft een zachte, poederachtige look. Het resultaat is langdurig en vereist minder onderhoud dan traditioneel bijtekenen.

Dr. Papikian Skin Health Clinic - permanent make up - powderbrows
Dr. Papikian Skin Health Clinic - permanent make up

Fix up permanente make up

}

Afhankelijk van de staat van de PMU

Bijwerken van onze PMU of corrigeren PMU die door iemand anders werd gezet

Bent u niet tevreden over uw permanent make-up die u elders liet uitvoeren, dan kan u deze bij ons laten corrigeren. Daarnaast werken we de permanente make-up bij die u bij ons heeft laten uitvoeren en wat vervaagd is (hoe snel dit vervaagt verschilt van huid tot huid).

Removal permanente make up

}

Afhankelijk van de PMU of grootte van de tattoo

Verwijderen van permanente make up of tattoo

Uw permanente (oud) make-up kan bij ons verwijderd worden voor er andere wordt geplaatst (eyeliner, lippen, wenkbrauwen…). Wij kunnen ook uw gewone tattoos verwijderen.

Dr. Papikian Skin Health Clinic - permanent make up

Niet helemaal zeker welke behandeling het best bij u past? Geen zorgen: